TIME2CHICKEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Time2Chicken. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 14:37 Gatverdamme bezorgdtijd was zelfs langer dan 90 minuten. Minimaal 2 uur op ons eten gewacht. Hadden friet besteld met beef en saus en we kregen fkin friet stukjes kipfriekandel. PLus we hebben 2 uur op ons eten gewacht. NOOIT MEER!
8 dec 2022 om 19:13 Top top en nog eens top !
8 dec 2022 om 4:03 Zoals altijd eten en lekker tot laat in de nacht!
6 dec 2022 om 23:59 Gewoon top weer !! Heb bij elke hap genoten
6 dec 2022 om 23:02 Blij de de bestelling!
3 dec 2022 om 9:58 After several promises an over 2 hours i have up
17 nov 2022 om 22:01 Het was gewoon weer heerlijk. Het eten was heerlijk warm nog. Kip was knapperig en krokant wat je gewone weg niet vaak meemaakt. Burger was goed gekruid saus was precies. Ik denk dat ik een favo tent heb gevonden. Toppers!
15 nov 2022 om 16:40 webpagina mogen meer foto's met wat je eet. Fan van hongkong bubblewaffle, deze was bitter(verbrand?) ijs erop was wel lekker. kip was lekker, maar voor het bedrag verwacht ik iets meer smaak. al met al lekker, maar niet speciaal.
11 nov 2022 om 6:43 3e keer drinken vergeten, standaard ritueel voor hun
7 nov 2022 om 6:59 PAS OP! Niet bereikbaar. Bestelling niet compleet. 2 uur te laat. Patat was slap, kip was koud terwijl ik op 5 minuten afstand zit?
6 nov 2022 om 23:02 Mag ik het even weten, dit is 1 van de lekkerste waar ik ooit heb gegeten. Heerlijke burgers plus friet. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Bezorger was ook erg vriendelijk bedankt tnks !
5 nov 2022 om 18:46 Besteld maar ze waren gwn 50 min later, me eten was koud en ze hadden de helft niet geleverd. Ik bel ze en ze zouden me terug bellen maar gewoon niks gehoord en vervolgens hebben ze gewoon niet meer gebeld en namen niet meer op, oplichters!!