TIME2CHICKEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Time2Chicken. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 1:34 Besteld om 2330. Bestelling kwam toen om 0115. Tijdens dat er aangegeven was dat die er om 0030 zou zijn.
16 feb 2024 om 9:13 Meer kip stukjes gekregen dan heb ik besteld! Smaak ook heerlijk!
11 feb 2024 om 21:18 Ipv kipcorn had ik kipnuggets gekregen en zoetzure saus gekregen terwijl ik satesaus had bestelt heel jammer
10 feb 2024 om 21:01 Op de burger ontbraken de tomaat en augurk. Dit was erg jammer, hierdoor alleen een beetje saus, kip en klein beetje sla erop.
10 feb 2024 om 20:52 Kapsalon was klein, kipburger was taai en droog en de bacon was een plak ham. Cheesecake was wel lekker.
10 feb 2024 om 20:49 Was weer prima. Dank!
5 feb 2024 om 19:45 Got different burger than the one I ordered and the burger was a bit dry…other than that it was okay.
27 jan 2024 om 12:29 Goed eten en ze bezorgen tot laat! Medewerkers zijn ook altijd vriendelijk. Top Shit! Top shit!
27 jan 2024 om 3:20 Heerlijk, snel en hele vriendelijke mensen!!!
23 jan 2024 om 23:44 Top, eten was heerlijk.
14 jan 2024 om 21:13 Precies 3 uur moeten wachten op onze bestelling. Wij hebben 11 keer geprobeerd ze te bellen maar werd niet opgenomen of we werden weg gedrukt. We hebben verschillende dingen besteld en niks was echt lekker de kip was taai. HIER NIET BESTELLEN!
14 jan 2024 om 0:58 Top